Bosch Hoog Rendement-ketels: dagelijks comfort uit betrouwbare bron
HR-ketels + Turbo Comfort Systemen Bosch HR-ketels zorgen voor een lekker warm huis. Bovendien zijn ze compact, stil, gebruiksvriendelijk en bijzonder zuinig. Het assortiment van Bosch biedt voor elke situatie een passende oplossing.

Bosch Compact of Bosch Turbo Comfortsysteem : er is altijd een passende HR-ketel voor uw situatie
Bosch cv-ketels heeft een breed assortiment HR-ketels. Van de Bosch Compact tot de krachtige Bosch HRCII-serie. Wilt u genieten van een nieuwe Bosch cv-ketel zonder te investeren? Kies dan voor onze aantrekkelijke huur- of leaseoplossingen. Voor nog geen euro per dag kunt u genieten van een nieuwe Bosch cv-ketel zonder de kosten voor onderhoud en reparatie.

www.boschcvketels.nl

Hieronder ziet u de verschillende types

Bosch Compact – CW3/CW4
Krachtpatser in keukenkast-formaat | vanaf € 25,88 per maand
De Bosch Compact is het praktische alternatief voor de Bosch HR II ketel.
Een energiezuinige, compacte en lichte ketel (slechts 23 kilo) die probleemloos geïnstalleerd en onderhouden kan worden, gemakkelijk te bedienen is en een hoog taprendement levert.

Bosch HRC II-serie – CW3/CW4/CW5
15 jaar garantie op de warmtewisselaar | vanaf € 27,13 per maand
De HRC II-serie biedt hoog rendement op verwarming en warmwaterbereiding. De ketel is uitermate betrouwbaar want hij is gebouwd met de beste technische componenten. Voor extra warmwateropbrengst is de HRC II-serie uit te breiden met een Bosch-voorraadsysteem.

Turbo Comfort Systemen
Krachtige HR-ketels met voorraadsysteem voor extra veel warm water | vanaf € 40,79 per maand
Heeft u behoefte aan veel warm water? Het Turbo Comfort Systeem is dan écht iets voor u! Het comfortsysteem bestaat uit de krachtige Bosch cv-ketel uit de HRC II-serie, het HRVW 65 voorraadsysteem en de FR 100 regelaar. Samen goed voor eindeloos warmwaterplezier!

Ik wil meer informatie!