nefit

Nefit cv-ketels houden Nederland warm!
Nefit is de uitvinder van de energiezuinige HR-ketel en al bijna 30 jaar het meest verkochte merk van Nederland. U heeft de absolute zekerheid van betrouwbare kwaliteit.

Nefit Proline of Topline Aquapower: er is altijd een passende HR-ketel voor uw situatie
Nefit heeft een breed assortiment HR-ketels. Van de compate Nefit Proline tot de luxe Nefit Topline Aquapower met direct extra veel warm water. Wilt u toch genieten van een nieuwe Nefit cv-ketel zonder te investeren? Kies dan voor onze aantrekkelijke huur- of leaseoplossingen. Voor nog geen euro per dag kunt u genieten van een nieuwe cv-ketel zonder de kosten voor onderhoud en reparatie.

www.welkombijnefit.nl

Hieronder ziet u de verschillende types

Nefit Proline – CW3/CW4
Klein, slim en zuinig | Vanaf € 25,88 per maand
De nieuwe Nefit ProLine is de kleinste en slimste HR-combiketel met indrukwekkende prestaties. Zo klein dat hij met gemak in een keukenkastje past. Maximale energiebesparing met het betrouwbare comfort van Nefit. Er zijn twee ProLine-toestellen met verschillende comfortklassen.

Nefit Topline Compact – CW4/CW5
Compact comfort, snel warm water | Vanaf € 31,83 per maand
Met de TopLine Compact kiest u voor de ultieme HR-combiketel, als het gaat om een robuuste, compacte oplossing voor topcomfort. Uiterst betrouwbaar en duurzaam, met uitstekende prestaties op het gebied van energiezuinigheid.

Nefit Topline Aquapower – CW4/CW5/CW6
Ultiem comfort, direct en extra veel warm water | Vanaf € 36,76 per maand
Met de TopLine AquaPower kiest u voor de top in hoog-rendement combiketels, als het gaat om ultiem warmwatercomfort. Direct, veel en eindeloos warm water, voor een krachtige douchestraal en een snel gevuld bad. Uiterst betrouwbaar en duurzaam, met uitstekende prestaties op het gebied van energiezuinigheid.

Nefit Topline Solo
Desgewenst te combineren met een voorraadboiler voor toepassing warmwater | Vanaf € 32,80 per maand
Ook zonder losse voorraadboiler zorgt de TopLine Single voor comfortabele, energiezuinige verwarming van uw woning. Er zijn vijf TopLine Single-toestellen met verschillende vermogens.

Ik wil meer informatie!