Remeha brengt warmte en warmwater- comfort bij u thuis!
Altijd een optimale Remeha! Of het nu gaat om cv-ketels, thermostaten of (zonne)boilers, Remeha loopt graag warm voor warmte en alles wat daarbij hoort. Dat doen we al 75 jaar. Onze goede naam danken we aan topkwaliteit en service.

Remeha Avanta of Remeha Calenta: er is altijd een passende HR-ketel voor uw situatie
Remeha heeft een breed assortiment HR-ketels. Van de compate Remeha Avanta tot de krachtige Remeha Aquanta. Wilt u genieten van een nieuwe Remeha cv-ketel zonder te investeren? Kies dan voor onze aantrekkelijke huur- of leaseoplossingen. Voor nog geen euro per dag kunt u genieten van een nieuwe cv-ketel zonder de kosten voor onderhoud en reparatie.

www.remeha.nl

Hieronder ziet u de verschillende types

Remeha Avanta – CW3 t/m CW6
Krachtpatser in keukenkast-formaat | Vanaf € 25,58 per maand
Remeha blijft verbazen met innovatieve ketels. Neem nu de Remeha Avanta: een opvallend kleine HR-combiketel met opvallend grootse prestaties. Hij is dan ook niet voor niets de meest verkochte cv-ketel van Nederland!

Remeha Calenta – Solo of CW4 t/m CW6
De meest doordachte cv-ketel ooit | Vanaf € 28,53 per maand
Een hypermoderne HR-wandketel, die zowel in combi- als in solo-uitvoering kan worden geleverd (resp. mét en zonder warmwater-voorziening). Betrouwbaarheid en optimale prestaties gaan bij dit toestel hand in hand, voor onbezorgde warmte en warm water. Een absolute kwaliteitsketel, die weinig onderhoud nodig heeft.

Remeha Quinta Pro
Krachtpatser met bewezen techniek | Vanaf € 38,05 per maand
Een HR-ketel met voldoende capaciteit om een riante woning, een kantoorgebouw of flinke bedrijfsruimte te verwarmen, maar toch uiterst licht en compact en daardoor vrijwel overal eenvoudig te plaatsen. De Quinta Pro is de krachtigste wandketel van Remeha, leverbaar in vier vermogensklassen: 45, 65, 90 en 115 kW.

Remeha Aquanta CW6
Optimale luxe waar u maar wilt | Vanaf € 40,96 per maand
Met de Remeha Aquanta haalt u het ultieme water- en warmtecomfort in huis; op meerdere plaatsen in uw huis tegelijk krachtige stromen warm water vragen én krijgen, is met de Aquanta de normaalste zaak van de wereld. Deze HR-combiketel met geïntegreerde boiler introduceert dan ook de nieuwe norm in zijn klasse en voldoet daarbij ruimschoots aan de hoogste comfortklasse CW6.

Ik wil meer informatie!