Altijd tot uw dienst!

Warmte en warm water… u kunt eigenlijk geen dag zonder. U wilt dus altijd op uw cv-installatie kunnen vertrouwen. Martens Installaties helpt u hierbij graag. Met abonnementen voor regelmatig onderhoud en de zekerheid van een snelle service bij storingen.

Dag en nacht bereikbaar bij storingen

Sommige storingen kunt u eenvoudig zelf oplossen. Is er meer aan de hand? We helpen u graag! Voor storingen kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op telefoonnummer (077) 351 22 18.

Waarom onderhoud

Jaarlijks onderhoud verhoogt de brandveiligheid van uw installatie. De brandweer raad dan ook aan om uw centrale verwarming jaarlijks te laten controleren door een ervaren cv-monteur. Daarnaast wordt bij veel brandverzekeringen geëist dat het cv-toestel jaarlijks wordt geïnspecteerd en regelmatig wordt onderhouden.

Storingsdienst

Buiten kantooruren is onze servicedienst te bereiken op ons gebruikelijke telefoonnummer (077) 351 22 18. U krijgt dan de dienstdoende servicemonteur direct aan de lijn, zodat u niet hoeft te wachten op een telefoontje terug.

Abonnementen

Wij hebben altijd de ‘waakvlam’ aan als het gaat om het verlenen van service. Wij houden op professionele wijze uw cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel in optimale conditie, zodat uw comfort een vanzelfsprekendheid blijft. Wij staan garant voor gedegen onderhoud, snelle reparaties en het adequaat verhelpen van storingen.

Wij geven u gratis advies over de servicemogelijkheden. En zullen u ook aangeven welk maandbedrag van toepassing is bij de cv-ketel, combiketel of het warmwatertoestel in uw woning. Eén ding kunnen we u echter op voorhand zeggen: Bij ons bent u verzekerd van de beste service, tegen de concurrerende abonnementskosten.

U kunt kiezen uit 3 serviceniveau’s:

GasNed Onderhoud
Jaarlijkse onderhoudsbeurt inclusief voorrijkosten.

GasNed Service Plus
Jaarlijkse onderhoudsbeurt inclusief voorrijkosten en verhelpen storingen.

GasNed All-In
Jaarlijkse onderhoudsbeurt inclusief voorrijkosten, verhelpen storingen inclusief vervanging materialen.

Heeft u een storing met uw centrale verwarming of warmwater installatie, bekijk dan eerst onze instructies voor het opheffen van storingen.

Meer informatie leest u in onze servicefolder.

Bijvullen

In de onderstaande video vindt u op een eenvoudige manier uitgelegd hoe u kunt bijvullen. Mocht u toch nog vragen hebben zijn wij u graag van dienst!

Ontluchten

In de onderstaande video vindt u op een eenvoudige manier uitgelegd hoe u kunt ontluchten. Mocht u toch nog vragen hebben zijn wij u graag van dienst!