Vertrouwde naam voor installatiewerk en méér

Als het gaat om installatiewerk, is Martens al jarenlang een vertrouwde naam in Venlo en omgeving. Sinds 2009 werken wij vanuit onze vestiging op het industrieterrein in Beringe voor zowel particulieren als bedrijven, met name in de agrarische sector. In Beringe vindt u ook onze showroom en winkel, waar u tevens terecht kunt voor de verhuur van gereedschap.

 

Martens Installaties is sterk in verwarming & warm water , cv ketels en sanitair.

We verrichten allerhande loodgieterswerk, maar zijn ook thuis in elektra, airconditioning en ventilatie. Daarnaast bieden we een uitgebreid assortiment sfeervolle haarden. En natuurlijk kunt u ook voor service & onderhoud altijd een beroep op ons doen.

FAQ

Regendouche, waar moet u op letten?

Bij een regendouche moet u opletten dat het warmwatertoestel ruim voldoende warm water levert en het leidingwerk voldoende diameter heeft voor de gevraagde watertoevoer.

Hoe werkt een keukenboiler?

Een keukenboiler verwarmt het warm water direct voor de keukenmengkraan. De boiler kan worden ingebouwd in het keukenkastje of in de plint van de keuken. Hierbij is belangrijk dat er een aparte groep voor het elektrisch aanwezig is.

Wat kost een CV Ketel?

De prijs van een Cv ketel is sterk afhankelijk van welk soort ketel er wordt aangeschaft. De prijzen liggen tussen de € 1200,- en € 2000,- excl. Btw.

Hoe kan ik besparen op mijn verwarming?

U kunt besparen op het gasverbruik van de Cv ketel door de aanschaf van een hoog rendement ketel, de Cv installatie goed in te laten regelen door een installateur en de regeling van de installatie aan te passen aan de behoefte van de gebruiker. Dit kan bijvoorbeeld door bediening op afstand of een aparte regelaar per ruimte.

Wat is een slimme thermostaat?

Een slimme thermostaat is een thermostaat die is afgestemd op het verwarmingstoestel, bijvoorbeeld een Nefit Cv ketel met een Nefit thermostaat. Op deze wijze kan er ook op afstand gestuurd worden via een app.

Remeha Ketelmania

CV-ketels met hoge korting!
Het is weer Ketelmania bij Remeha! Tot en met 31 maart 2016 krijg je bij aanschaf en installatie van één van de Remeha actieproducten een fikse korting. Oplopend tot wel € 300,-. De korting geldt voor alle actieproducten die in de periode vanaf 1 oktober 2015 zijn gekocht en geïnstalleerd.

Energiebesparing begint hier

Bespaarinstallateurs bieden slimme en voordelige energie oplossingen die gebruikmaken van duurzame energiebronnen. Aardwarmte, windenergie en zonne energie worden omgezet in stroom of warmte voor uw woning. Met een HRe ketel, warmtepomp, zonneboiler of zonnepanelen bespaart u al gauw honderden euro’s per jaar.

uneto vni
bespaarinstallateur